mandag 16. april 2012

Pølsegryte ala Jarane

Et snev av Italia i denne, men trolig vil en Italiener rynke på nesen, men jeg synes det var godt.

Dette skal rekke til 3-4 personer

Ingredienser
2 bokser med store hvite bønner
2 bokser med økologiske hakkede tomater
1 grønn paprika
1 rød paprika
1 rødløk og litt purre eller vårløk
3 fed med hvitløk
litt brunt sukker
Estragon og rosmarin eller salvie
Et glass rødvin eller 30 ml rødvinsedikk
Salt og pepper
nok pølser til 3-4 personer. Får du tak i ekte italienske pølser, så ikke nøl med å bruk disse.

Slik gjør du
1)
hakk opp paprika, løkene og fres disse i en panne. Når de er blitt blanke tilsett tomat, urter og vin, og la dette putre i noen minutter.
2)
Stek pølsene. Om du bruker rå pølser, så må du være sikker på at de blir stekt igjennom.
3)
Vask bønnene og ta dem sammen med pølsene opp i tomatsausen. La alt trekke i 10-15 minutter under lokk.
4)
Smak til med sukker, salt og pepper.

Velbekomme

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar