Mexicansk salsa er poppis her på berget, og da noen i Facebookgruppen NullToro etterlyste en god oppskrift kom det inn to gode kandidater:
Denne kom fra Werner Oset:
1 rødløk i små biter, 2 rød paprika(brenn av det ytre skallet), 1 kinesisk hvitløk, 2-5 chilli(avhengig av hvor sterkt du vil ha det) 1 lime, en halv bunt koriander, salt og pepper, alt hakkes veldig fint og blandes godt, spe med god olivenolje til en glatt og fin masse. Lag den en eller to dager før du skal bruke den, da får smakene satt seg. Dersom du ikke vil/kan finhakke, kan du bruke foodprossessor. Lykke til.
Så kom denne fra Katherina Maria Liakonis:
Fikk denne av en venninne: 2 boks hakkede tomater, 1 glass pickles (rema1000), jalapeños, sriracha saus, en hel potte koriander. Sil tomater, pickles og ønsket mengde jalapeños. Knus med stavmikser sammen med koriander bladene og smak til med ønsket mengde sriracha saus. Nydelig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar