tirsdag 4. september 2012

Fylt indrefile av svin

Ingredienser
1 indrefilet ca 600 gram
1 håndfull terninger med fetaost i olje
1 håndfull soltørkede tomater i olje
1 kvist med rosmarin(forsiktig dette er sterke saker)
en klunk med olivenolje
1 pakke med skivet bacon
salt og pepper

Fremgangsmåte
Ta fetaost, tomater og rosmarin og olje opp i en foodprosessor(type liten) og kjør det til en jevn masse. Ikke bruk for mye olje, men pass at blandingen blir passe fast.

Smak til med salt og pepper. Husk at feta er litt salt.

Skjær en lomme i fileen. For søk å gjøre denne så stor som mulig.

Fyll inn blandingen

Surr bacon rundt og bruk litt hyssing til å binde det sammen

Stek på 125 grader i ca 80 minutter

Husk å la steken få hvile i minst 15 minutter før du skjærer i den.

Passer som tilbehør
stekte poteter
ratatouille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar