Ingredienser
1 indrefilet ca 600 gram
1 håndfull terninger med fetaost i olje
1 håndfull soltørkede tomater i olje
1 kvist med rosmarin(forsiktig dette er sterke saker)
en klunk med olivenolje
1 pakke med skivet bacon
salt og pepper
Fremgangsmåte
Ta fetaost, tomater og rosmarin og olje opp i en foodprosessor(type liten) og kjør det til en jevn masse. Ikke bruk for mye olje, men pass at blandingen blir passe fast.
Smak til med salt og pepper. Husk at feta er litt salt.
Skjær en lomme i fileen. For søk å gjøre denne så stor som mulig.
Fyll inn blandingen
Surr bacon rundt og bruk litt hyssing til å binde det sammen
Stek på 125 grader i ca 80 minutter
Husk å la steken få hvile i minst 15 minutter før du skjærer i den.
Passer som tilbehør
stekte poteter
ratatouille
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar