lørdag 23. februar 2013

Krydderblanding I - Taco

Generelt liker jeg ikke krydderblandinger. Piffi-krydder burde ikke være lov å selge. Det inneholder alt for mye salt og msg, og hvordan kan en miks av alt som finnes av krydder passe til all type mat?

Hvordan skal vi gjøre noe med fredags-krydderet, Taco-krydder? Billigere og bedre å lage selv.

Dere kan selvsagt endre forholdene, om dere vil ha den sterkere eller svakere.

TACO
  • 1 ss. Chili pulver
  • 1/4 ss. hvitløkspulver
  • 1/4 ss. løkpulver
  • 1/4 ss. tørket oregano
  • 1/2 ss. Paprikapulver
  • 1 1/2 ss. Cumin-pulver
  • 1 ss. salt
  • 1 ss. svart pepper
Start med å lage en liten porsjon, og test om dette er rett blanding. Når du har funnet din versjon, lag en stor porsjon og lagre den på et glass. Holder seg fredag etter fredag. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar