onsdag 15. oktober 2014

Fiskesuppe

De fleste av mine oppskrifter går på slump, men skal prøve å dele dagens fantastiske fiskesuppe.

Dette er ca 2 porsjoner.

Fiskekraft:
Hodet på en torsk.
1 gulrot
1 charlottløk
1 liten bit sellerirot
2 lauberblad
Det grønne på en purre
Hel pepper
Vann som dekker.
Kok opp. Trekke i ca 30 min. Skum av under veis. Sil, frys eller sett i kjøleskapet.


Fiskesuppe

2 poteter
1 gulrot
2 charlottløk
1 bit sellerirot
Litt purreløk
2 ss creme fraiche
En "skvett" fløte
Fisk - jeg har torsk
Litt reker
Gressløk

Kutt grønnsakene i små biter og stek dem i litt olje. Ca 3 min
Ha i kraften. Kok i ca 15 min
Ha i fløte og creme fraiche. Kok opp. Ha i kokte fiskebiter. Kok opp. Ha i reker. Smak til med salt og pepper.

Server med litt gressløk over


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar