onsdag 15. oktober 2014

Bakt ryggstykke av torsk

Bakt ryggstykke av torsk

Det er lite oppskrifter med fisk, så da hiver jeg meg rundt. Jeg vet at noen strenge Italienere nok vil rynke på nesen, men det får stå sin prøve...

Til to personer trengs
4 ryggstykker av torsk (ca 500g)
6-8 tomater i skiver
1 gul løk
1-2 fedd med hvitløk
en fersk mozzarella
urter, og her valgte jeg fersk oregano


Strimle løken og fin hakk hvitløken. Stekes lett, slik at den blir myk og litt mildere på smak.

Smør en ildfast form og legg den stekte løken i bunnen, så et lag med tomater og så 4 skiver med mozzarella.

Legg fisken oppå osten og dryss finhakket oregano over.

Salt og pepper etter eget ønske og behov.

Stekes midt i ovnen i ca 20 minutter på 150 grader.

Server med pasta eller poter.
Jeg hadde båndspagetti med pesto(nei ikke hjemmelaget....)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar