søndag 26. oktober 2014

God gammeldags kjøttpudding

God og enkel søndagsmiddag fra Anette Heggem:


I dag blir det en enkel, men god søndagsmiddag. Fantasien min var ikke så stor da jeg skulle handle i går, men jeg hadde rasket med meg litt grønnsaker og karbonadedeig og tenkte det kan vel bli til et eller annet 😀
Valget falt på en gammel gjenganger, kjøttpudding med poteter og grønnsaker i langpanne. Her pleier jeg å bruke det jeg har/liker av grønnsaker + poteter.
Lag kjøttpudding av ca 1 kg karbonadedeig.
Kok poteter og gulrøtter i ca 10 min.

Legg poteter, gulrøtter, løk og evt andre grønnsaker rundt kjøttpuddingen.
Hell over matfløte som er rørt sammen med hakkete tomater, 2 fedd hvitløk, litt salt, pepper og basilikum.
Sett alt i ovnen i ca. 50 min på 220 grader.
Klar til servering!
Fordel med alt i en form, lite oppvask og rot 😀
Her er min på vei i ovnen ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar