mandag 15. august 2011

Insilata di funghi e parmigiano

En litt spesiell salat med gulrot, selleristilker og sopp.


Oppskriften er tilpasset 4 porsjoner

1,25 dl god olivenolje
1 ss nypresset sitronsaft
1 ss balsamicoedikk
salt og nymalt pepper
250 g faste hvite sjampinjonger, børstet og skåret i løvtynne skiver
2 tynne selleristilker skåret i løvtynne skiver
1 gulrot, skrelt og skåret i løvtynne skiver
et stykke parmigiano-reggiano

Bland dressing av olivenolje, sitronsaft, eddik, salt og pepper i en bolle. Pisk det godt slik at olje og syre blir godt blandet.

Tilsett sopp, selleri og gulrot. Vend rundt, slik at oljen kommer i kontakt med all soppen(som vil suge til seg all oljen)
Legg salaten over på serveringsfat.

Høvle tynne flak med ost over.

Smak til med salt og pepper. Server med det samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar