mandag 16. januar 2012

Pasta med tunfisk, dill og vårløk

Til 4 personer trenger du:
500 spaghetti eller linguine
1 boks med tunfisk i olje eller vann
en bunt med vårløk(3-5 stilker)
1 halv plante med dill(eller mindre)
1/2 fennikel, finhakket
saften av 1/2 sitron
en god klunk med god olivenolje
salt og pepper


1) finhakk dill, fennikel og vårløk
2) tøm av vesken fra tunfisken
3) bland dill, fennikel, vårløk og tunfisk
4) kok pasta som angitt på pakken(vannet skal være salt som middelhavet)
5) bland  alt sammen, hell over den gode oljen og sitronsaft
6) smak til med dugelige mengder pepper


Fordel på 4 fat og hiv det i dere.


Om du synes tunfisk er kattemat, bytt den ut med krepsehaler, reker, annen fisk eller skalldyr.

Server gjerne denne retten med en Laroche Chablis

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar