Lag mat fra bunnen med ekte råvarer. Finn inspirasjon. Har også en facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/NullToro/
søndag 12. oktober 2014
Peppersaus II (med whisky)
Det er på tide å kutte ut Toro sine sauser.
Ingredienser
En håndfull med hel pepper(blanding av grønne, svarte og hvite korn)
En god klunk med en whisky(uten sterkt røykpreg)
2-3 dl fløte
2-3 ss smør (ikke noe margarintull)
Putt pepperkornene i en morter, og knus dem lett
hvi dem i en varm stekepanne, og rist dem litt(får frem mer smak)
Når pepperkornene er blitt gode og varme, hell i whisky, og la dette koke nesten helt inn.
Ha i fløten
La dette koke inn litt, slik at det blir litt tykkere.
Ta den av platen og rør inn smør.
Etiketter:
fløte,
pepperkorn,
peppersaus,
saus,
smør,
Tom Jarane,
whisky
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar