søndag 19. oktober 2014

Broccolisalat



Føler sterk trang til å dele en fantastisk oppskrift jeg engang fikk av Anne-Mai Rigstad, og som forsvinner i løpet av minutter hver gang jeg setter den på bordet: Brokkolisalat! Vet det høres litt übergrønt og traurig ut, men dette er virkelig en smakssensasjon av de sjeldne. Og beskjedenhet er en overdrevet dyd! Tror jeg.

Du trenger:


200-250 g stekt bacon i biter
2 hele rå brokkoli, delt i små buketter
10 cm finhakket purre
2,5 dl rosiner


Dressing:

1 1/2 pk. majones (dette er ikke slankekost, altså)
2 ss eddik (hvitvin eller eplesider, helst)
1/2-1 dl sukker

Bland dressingen først, bland alle andre ingredienser og hell dressingen over. Avkjøl til smakene setter seg, og forsøk så å la den stå i fred over natten. Nytteløst...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar