100 g margarin
100 g sukker
75 g hvetemel
25 g maisennamel
1 ts bakepulver
2 egg
Nok epler
Smør og sukker røres hvitt.
Lunke litt på smøret uten at det smelter. Pisk eggene godt å rør dem inn porsjonsvis.
Bland mel og bakepulver, som siktes i deigen. Heller i godt smurt og strødd (finsiktet brødrasp) form.
Rasp eller skjær epler i skiver over deigen, ta mye epler!
Dryss endel sukker/perlesukker over.
Steketid ca 30 min. ved 200*C.
Bruk helst en form med løs bunn.
Det første bildet viser kaken hvor jeg har fulgt oppskriften slavisk. Anbefaler å doble oppskriften når du bruker springform. Jeg liker også kanel på eplekake, så på bildet med to kaker har jeg strødd kanel over før steking.
Disse kakene har også epler ervervet ved epleslang i parken til Statped og den var definitivt best.
Smør og sukker røres hvitt.
Lunke litt på smøret uten at det smelter. Pisk eggene godt å rør dem inn porsjonsvis.
Bland mel og bakepulver, som siktes i deigen. Heller i godt smurt og strødd (finsiktet brødrasp) form.
Rasp eller skjær epler i skiver over deigen, ta mye epler!
Dryss endel sukker/perlesukker over.
Steketid ca 30 min. ved 200*C.
Bruk helst en form med løs bunn.
Det første bildet viser kaken hvor jeg har fulgt oppskriften slavisk. Anbefaler å doble oppskriften når du bruker springform. Jeg liker også kanel på eplekake, så på bildet med to kaker har jeg strødd kanel over før steking.
Disse kakene har også epler ervervet ved epleslang i parken til Statped og den var definitivt best.


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar