torsdag 23. oktober 2014

Heidis sopp-pai

Ting går fort når man har butterdeig for hånden, her har Heidi Sund et godt bevis på det!


Dagens pai:

Sett ovnen på 200.
5 plater butterdeig, tint og kjevlet ut, dekk bunnen av en paiform med de fire platene.Den siste platen skjæres i 6 strimler. Hold igjen den siste.
Sett paibunnen i ovnen i 10-15 min mens du ordner fyllet.


1 kg (blandet skog-) sopp, renset, delt opp, stekt og lettsaltet
1 løk, finhakket
1 neve hakket persille
3 egg og 0,5 dl matfløte, 1/2 ts salt
Litt revet ost

Ta paibunnen, ta i sopp, løk, persille, eggeblandingen (hold igjen 1 ss eggeblanding) og ost. Legg på strimlene i kryss og pensle med eggeblanding. Stek i 15 min.

Server med salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar