torsdag 23. oktober 2014

Melløse muffins



En glutenfri muffinsoppskrift fra Karen Ingebrigtsen:



Skikkelige gode "Muffins" (uten mel)
Bare til å finne frem frøene for her skal litt av hvert oppi.

2,5 dl havregryn
3 dl havrekli
2 ss sesam frø
2 ss gresskarfrø
2 ts bakepulver
1 ts natron
1,5 ts kanel
1,5 dl rosiner (bløtlagt i vann)
2 egg (el 1 el ingen el 2 eggehviter)
3 dl melk
2-3 ss sukker
3 ss olje
Vanlije ekstrakt
2 kraste bananer


Bland de våte ingred. med de tørre.
Fordel i smurte muffinsformer.
Ca 20 min på 190c
(mine måtte steke litt lengre, og jeg vil nok skru opp til 200-220)

Jeg hadde blåbær i mine i tillegg, (knallgodt) og neste gang tenker jeg å slenge i litt nøtter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar