torsdag 23. oktober 2014

Mexicanske maiskolber



I helgen fikk jeg ENDELIG anledning til å slå meg løs på eget kjøkken igjen, det gjorde veeeldig godt etter en hel måned i London med restaurantmat og takeaway! Jeg hadde et overhengende behov for å gjenskape noen fantastiske maiskolber jeg fikk på en mexicansk restaurant der, og det er jo ingen grunn til at ikke dere skulle få den samme muligheten! 

Man tager:


1 maiskolbe pr person (helst ferske, men bruk de på boks hvis du ikke finner noe annet)
Chilipulver
Hvitløkspulver
Revet parmesan (dere vet hvilken dere IKKE skal bruke)
Majones
Fersk koriander
Lime i båter
Kok kolbene møre hvis du bruker ferske, del dem i to på tvers og legg dem i en varm grillpanne (eller på grillen, hvis det passer sånn). Snu på dem til de har fin farve og er litt småbrent noen steder, det gir god smak. Pensle dem så med majones (ikke slankekost, dette), strø over chili og hvitløk, rull kolbene raskt i en blanding av revet ost og hakket koriander. Press over en limebåt og hiv innpå. YUM!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar