Skulle lage en før-middagen snack til et bursdagsbarn i dag, og testet denne oppskriften. Nå har jeg min fulle hyre med ikke å forgripe meg på disse pitachipsene, ellers blir det bare smuler igjen til bursdagsbarnet...
En nydelig blanding av salt, søtt og aromatisk, kombinèr med en god chevre eller spis dem som de er. De holder seg et par dager i en lufttett boks. Har jeg hørt. Akkurat det blir nok aldri en aktuell problemstilling.
Man tager:
3 pitabrød, delt på langs i to rundinger.
Honning
Smør
Timian og rosmarin, tørket
Salt.
Smør inn rundingene med et tynt lag smør, og deretter med honning. Skjær dem i trekanter og legg dem på bakepapir. Strø over krydder og bar i ovnen ved 200 grader til de er lyst gyldne og sprø. Følg godt med, grensen mellom gylden og brent er tynn. Og det var det hele.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar