Anette Heggem har laget denne gode gratengen, et interessant alternativ til poteter.
Jeg prøver å holde meg unna for mye karbohydrater, da kan det av og til være utfordrende å variere tilbehøret til den gode middagen. MEN i dag fikk jeg en god ide, jeg ville prøve å lage gratinert sellerirot. Dette var fantastisk godt og kan anbefales på det sterkeste! Jeg gjorde som jeg pleier med gratinerte poteter.
Til en liten form:
En halv stor sellerirot
2 dl fløte
2-3 fedd hvitløk
Litt purre eller annen løk
Revet ost
Surr løk og hvitløk i smøret. Tilsett fløten og tynne skiver av sellerirot. Smak til med salt og pepper. Kok til fløten tykner. Hell alt over i en form, strø revet ost på, inn i ovnen i ca 25 min.
Kan garantere at det smaker herlig til kjøtt og fisk!
Til en liten form:
En halv stor sellerirot
2 dl fløte
2-3 fedd hvitløk
Litt purre eller annen løk
Revet ost
Surr løk og hvitløk i smøret. Tilsett fløten og tynne skiver av sellerirot. Smak til med salt og pepper. Kok til fløten tykner. Hell alt over i en form, strø revet ost på, inn i ovnen i ca 25 min.
Kan garantere at det smaker herlig til kjøtt og fisk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar