Gunn Sylvia Holko lager mat både til lands og til vanns, se bare her:
En trenger ikke varme ferdigmat selv om en har liten plass eller mangler utstyr. I dag ble det seiler-bacalao, ingrediensene ble kuttet på vei sørover i Nyleia (for seil) og herligheten ble stekt i Bekkjarvik. Grønnsakene kuttes og legges i form med fisken, de våte ingrediensene blandes med krydder og has over. Stekes 1,5 time, temperatur ukjent i min gassovn.
0,5 kg klippfisk fra Dybvik, tre vannskift på 36 timer
En trenger ikke varme ferdigmat selv om en har liten plass eller mangler utstyr. I dag ble det seiler-bacalao, ingrediensene ble kuttet på vei sørover i Nyleia (for seil) og herligheten ble stekt i Bekkjarvik. Grønnsakene kuttes og legges i form med fisken, de våte ingrediensene blandes med krydder og has over. Stekes 1,5 time, temperatur ukjent i min gassovn.
0,5 kg klippfisk fra Dybvik, tre vannskift på 36 timer
6 Beate poteter
1 stor løk
1 hvitløk
1 boks Mutti tomater
130 gr tomatpuré
1 rød paprika
svarte oliven uten stein
1 fedd rawit chilli, hadde ikke cayenne
½ ts cayennepulver
4 dl fiskekraft
1 stor løk
1 hvitløk
1 boks Mutti tomater
130 gr tomatpuré
1 rød paprika
svarte oliven uten stein
1 fedd rawit chilli, hadde ikke cayenne
½ ts cayennepulver
4 dl fiskekraft
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar