Tom Jarane er en gjør-det-selv mann, her er butikkenes dyre energibarer som får en hjemmelaget vri!
I går laget jeg energibarer. Lei av å betale dyrt for disse måltidene som er grei å ha med på tur.
150g havregryn stor type
150 g brunt sukker
150 g kokesjokolade
145 g mandler/hasselnøtter
85 g tørkede aprikoser/Rosiner
20 g kokosmasse(mel)
40g peanøttsmør(økologisk, eller dropp det)
2 egg
Finhakk sjokolade, mandler/nøtter og aprikoser
Bland alt sammen i en stor bolle
Kle en liten form med bakepapir, og trykk massen jevnt i formen.
Stek i ca 20 minutter på 175 grader(litt mindre varme om du bruker varmluft)
Deles i 20 barer, som kan fryses.
I går laget jeg energibarer. Lei av å betale dyrt for disse måltidene som er grei å ha med på tur.
150g havregryn stor type
150 g brunt sukker
150 g kokesjokolade
145 g mandler/hasselnøtter
85 g tørkede aprikoser/Rosiner
20 g kokosmasse(mel)
40g peanøttsmør(økologisk, eller dropp det)
2 egg
Finhakk sjokolade, mandler/nøtter og aprikoser
Bland alt sammen i en stor bolle
Kle en liten form med bakepapir, og trykk massen jevnt i formen.
Stek i ca 20 minutter på 175 grader(litt mindre varme om du bruker varmluft)
Deles i 20 barer, som kan fryses.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar